ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρβιτσιώτης: Σταθερά συνεχής η υποστήριξη της Γαλλίας

20:08 - 19 Δεκ 2019 | Πολιτική
Βαρβιτσιώτης: Σταθερά συνεχής η υποστήριξη της Γαλλίας
Συνάντηση με τον πρεσβευτή της Γαλλίας στην Ελλάδα, Patrick Maisonnave, είχε σήμερα στο γραφείο του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας και επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις Ελλάδας- Γαλλίας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε την παραδοσιακά ισχυρή σχέση των δύο χωρών, ενώ εξήρε και τη «σταθερά συνεχή υποστήριξη που παρέχει η Γαλλία στη χώρα μας τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου όσο και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη στάση της Γαλλίας σχετικά με το Μνημόνιο Τουρκίας- Λιβύης και τη στήριξη της Γαλλικής Δημοκρατίας προς την ελληνική πλευρά.

«Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία. Οι σχέσεις μας είναι διαχρονικές και παραμένουν ισχυρές» έγραψε μετά τη συνάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρέσβης μετέφερε την πρόθεση της γαλλικής πλευράς για περαιτέρω συνεργασία και εμβάθυνση των σχέσεων των δύο χωρών, αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.