ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Μητσοτάκης

09:23 - 20 Δεκ 2019 | Πολιτική
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Μητσοτάκης
Διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήνυμα σταθερότητας με εξάντληση της τετραετίας και αποτελεσματικότητας με την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων «μέχρι κεραίας» έστειλε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΒ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, ανακοίνωσε, μάλιστα τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας. Ειδικότερα, τόνισε: «Το θεωρούμε απαραίτητο, για να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από προβλήματα. Είμαστε μία κυβέρνηση πολύ ανοιχτή στο να παίρνουμε τη γνώμη όλων των εμπλεκομένων. Πολύ σύντομα και με βάση το υλικό που έχετε ετοιμάσει θα καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη με συγκεκριμένα πράγματα τα οποία περιμένετε από εμάς. Με συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένο ορόσημο και ένα σχεδιάγραμμα υλοποίησης».

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία

Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε65, στο τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 16:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων. Επόμενος προορισμός του θα είναι κτίριο όπου στεγάζονται δημοτικές κοινωνικές δομές και τέλος θα μεταβεί στη χριστουγεννιάτικη αγορά «Μύλος των Ξωτικών».

Στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 09:34 - 20 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.