ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικά στοιχεία για τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ από αστυνομικούς

15:55 - 22 Δεκ 2019 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικά στοιχεία για τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ από αστυνομικούς
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζει το περιστατικό έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, κάνοντας λόγο για σοκαριστικά στοιχεία, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ελληνική αστυνομία γνωστοποίησε πως διεξάγεται έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί που εμπλέκονται, εκτός των άλλων, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.