ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Ξεκινά Παρασκευή με Τσίπρα η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών

18:47 - 08 Ιαν 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Ξεκινά Παρασκευή με Τσίπρα η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών
Παρά την πολιτική κόντρα που ξέσπασε με αφορμή τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ, η ενημέρωση που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Ο... κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων θα ανοίξει την Παρασκευή το μεσημέρι, με τα εθνικά θέματα, τα ελληνοτουρκικά και τα αποτελέσματα των επαφών του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Πρώτος το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει στις 13:00 την Παρασκευή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ θα ακολουθήσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
 
Θα ακολουθήσουν οι Γιάννης Βαρουφάκης, Κυριάκος Βελόπουλος kai Δημήτρης Κουτσούμπας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Στις 13:00 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00 και αυτό διότι ο κ. Κουτσούμπας θα απουσιάζει το τριήμερο στo Λονδίνο».
Τελευταία τροποποίηση στις 19:20 - 08 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.