ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας «προβληματισμένος από τις εξελίξεις», μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη

14:28 - 10 Ιαν 2020 | Πολιτική
Τσίπρας «προβληματισμένος από τις εξελίξεις», μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Περίπου μία ώρα κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. "Προβληματισμένος από τις εξελίξεις", δήλωσε εξερχόμενος ο Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, ο οποίος μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, θέλησε να ενημερώσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Λίγο μετά τις 12.00 ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε πρώτος το κατώφλι του Μαξίμου, όπου και είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη... για να σπάσει ο πάγος.
Τσιπρας: Πότε επέστρεψες;
Μητσοτάκης: Χθες το βράδυ.
Τσιπρας: Πρόλαβες να ξεκουραστείς από το jet lag;
Μητσοτάκης: Συνηθισμένο το βουνό.
Τσιπρας: Πέπει να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική.
Μητσοτάκης: Νερό πολύ πίνω.

"Προβληματισμένος" δήλωσε ο Τσίπρας

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες μπήκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού, όπου φυσικά δεν υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι. Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις και οι δημοσιογράφοι που περίμεναν απ' έξω κατάφεραν να "κλέψουν" μόνο μερικές ατάκες από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς αυτός αποχωρούσε.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «πώς τα είδατε;» ο κ. Τσίπρας απάντησε «είμαι προβληματισμένος από τις εξελίξεις, όχι από το κλίμα, το κλίμα ήταν καλό».

Η επόμενη ερώτηση προς τον κ. Τσίπρα ήταν για το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζυγίζει τις καταστάσεις».

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 10 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.