ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το υπουργείο Παιδείας στο «μικροσκόπιο» του Πρωθυπουργού

09:48 - 28 Ιαν 2020 | Πολιτική
Το υπουργείο Παιδείας στο «μικροσκόπιο» του Πρωθυπουργού
Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα έχει σήμερα στις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου.

Ο κύκλος αξιολόγησης ξεκίνησε με το υπουργείο Τουρισμού στις 15 Ιανουαρίου, κατά την οποία ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του κλάδου το 2019, «Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο εξάμηνο και αυτό πιστοποιείται από τα έσοδα» είπε χαρακτηριστικά κατά τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ακολούθησε στις 22 Ιανουαρίου η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμπληρώσει έξι μήνες από τη στιγμή που πήρε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας με τον πρωθυπουργό να είχε καταστήσει σαφές από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 10 Ιουλίου λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου συνεργάτες του πρωθυπουργού μετέφεραν 18 μπλε ντοσιέ, τα οποία είχαν παραλήπτες τους υπουργούς. Κάθε ένας υπουργός θα παραλάμβανε το ντοσιέ που αφορά στο δικό του χαρτοφυλάκιο. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι στόχοι που καλούνται να υλοποιήσουν και την πορεία αυτών καλείται να αξιολογήσει τώρα ο πρωθυπουργός.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:58 - 28 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.