ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Λειτουργία παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ

20:42 - 28 Ιαν 2020 | Πολιτική
ΝΔ: Λειτουργία παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ
Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για έναν ακόμα κορυφαίο εισαγγελικό λειτουργό, τον τέως οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτης Αθανασίου, που «έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων», με αφορμή «τις αποκαλύψεις περί λειτουργίας παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, «"Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου" δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας» σημειώνει σε σχετική τοποθέτηση το Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Νωρίτερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε «ψεύτη και βραδυφλεγή» τον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου, μετά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την υπόθεση της Novartis.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:47 - 28 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.