ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θερμή υποδοχή Μακρόν σε Μητσοτάκη- Κάλεσμα Λεμέρ για επενδύσεις στην Ελλάδα

16:23 - 29 Ιαν 2020 | Πολιτική
Θερμή υποδοχή Μακρόν σε Μητσοτάκη- Κάλεσμα Λεμέρ για επενδύσεις στην Ελλάδα
Περίπου στις 14:30 (ώρα Ελλάδος) το μεσημέρι έφτασε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γαλλία. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε θερμά ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση των δύο ανδρών και κοινή συνέντευξη Τύπου.
Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία σε επιχειρήσεις, γεωπολιτικά και οικονομία. Σε αυτά συνοψίζονται "εν συντομία" οι στόχοι και οι προσδοκίες του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γαλλία.
 
Στο Παρίσι διεξάγεται παράλληλα και το Ελληνογαλλικό οικονομικού φόρουμ, στην έναρξη του οποίου ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ, κάλεσε τους συμπατριώτες του επιχερηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα.

«Πρέπει να πάτε. Δεσμευθείτε στην Ελλάδα, επενδύστε, αδράξτε τις ευκαιρίες επειδή η ελληνική κυβέρνηση παίρνει απαραίτητα μέτρα για να σας επιτρέψει να επενδύσετε στις καλύτερες συνθήκες», τόνισε ο Λεμέρ.

Ο Έλληνας ομόλογός του Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος συμμετέχει επίσης στο φόρουμ, απηύθυνε κι αυτός έκκληση προς τους Γάλλους επενδυτές: «Η Ελλάδα σταδιακά επιστρέφει στην ομαλότητα», διαβεβαίωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:27 - 29 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.