ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Η «πολιτική του μαγκαλιού» έχει ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας

17:58 - 06 Φεβ 2020 | Πολιτική
Πέτσας: Η «πολιτική του μαγκαλιού» έχει ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας
«Η "πολιτική του μαγκαλιού", δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα περί «λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία από την πείνα».

Στο ίδιο κλίμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για επιστροφή στην «αντιπολιτευτική τακτική του προμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ» και ξεκαθάρισε τα εξής:

«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που "χρησιμοποίησε" ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.

2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.

3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια. Η "στροφή στη σοσιαλδημοκρατία" σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα "συντροφικά μαχαιρώματα».

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι:

«- Ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

- Ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες).

- Το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.