ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις για Ελληνικό: Θα βαρεθείτε να βλέπετε μπουλντόζες

14:52 - 11 Φεβ 2020 | Πολιτική
Άδωνις για Ελληνικό: Θα βαρεθείτε να βλέπετε μπουλντόζες
Την τελευταία εξέλιξη στο... σίριαλ του διαγωνισμού για το καζίνο στο Ελληνικό κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βλέπει "δάκτυλο" ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) αποφάσισε τη Δευτέρα να αναστείλει προσωρινά τον διαγωνισμό, προκειμένου να κρίνει την ένσταση που έχει καταθέσει η Hard Rock. Συνεπώς, επιβραδύνονται οι διαδικασίες, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να θεωρεί πως τα εμπόδια θα ξεπεραστούν σύντομα.

Άφησε να εννοηθεί πάντως πως η ένσταση της Hard Rock έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ την Τρίτη είπε:

«Ξέρετε ποια κυρία έχει κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της επένδυσης στο Ελληνικό; Η διευθύντρια της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κας Βλαζάκη. Η κα Βλαζάκη ήταν –υποτίθεται- από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα άτομα που δούλευε για να γίνει η επένδυση. Η δε προσφυγή της διευθύντριάς της – κι η ίδια το ξέρει- λόγω της συμβάσεως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για την επένδυση γιατί ο κ. Τσίπρας έβαλε όρο στη σύμβαση ότι όσο υπάρχουν προσφυγές, δεν μπορούν να μπουν οι μπουλντόζες».

Πρόσθεσε ακόμα πως «έχω ετοιμάσει βίντεο με τις δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑίων για το Ελληνικό. Βρήκα μέχρι και την δήλωση του κ. Σπίρτζη ότι οι μπουλντόζες στο Ελληνικό θα μπουν το 2017. Λοιπόν, οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, θα μπουν επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα βαρεθείτε να βλέπετε μπουλντόζες».

Διαβάστε επίσης:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.