ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουτζούρης: Διάλογος από μηδενική βάση με Μηταράκη-Στην άκρη οι επιτάξεις

11:07 - 18 Φεβ 2020 | Πολιτική
Μουτζούρης: Διάλογος από μηδενική βάση με Μηταράκη-Στην άκρη οι επιτάξεις
Αντίθετα, με τα όσα λέει ο Νότης Μηταράκης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, δηλώνει πως έχει συμφωνήσει για διάλογο με την κυβέρνηση από μηδενική βάση, βάζοντας στην άκρη τις επιτάξεις περιοχών και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός έχει μιλήσει απλώς για "πάγωμα" των επιτάξεων, ενώ ο κ. Μουτζούρης ισχυρίζεται πως οι επιτάξεις βγαίνουν τελείως από το τραπέζι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε πως θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών τηην Πέμπτη και την Παρασκευή ώστε να συμφωνηθεί η αντιπρόταση στον υπουργό Μετανάστευσης.

«Όταν συζητήσαμε χθες με τον κ. Μηταράκη, εκεί που καταλήξαμε ότι από μηδενική βάση θα γίνει ο διάλογος για κάποιο διάστημα, και η μηδενική βάση περιλαμβάνει τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης. 

«Όλα είναι δυνατά, και αλλαγή οριοθετήσεων, ένας διάλογος από μηδενική βάση τα περιλαμβάνει όλα, δώστε χρόνο». «Εάν η κυβέρνηση έχει αλλάξει γνώμη στο ενδιάμεσο διάστημα δικό της θέμα» πρόσθεσε. 

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προειδοποίησε τέλος ότι έρχεται νέο κύμα προσφύγων από την Ιντλίμπ της Συρίας. "Πέντε χρόνια ταλαιπωρούνται οι νησιώτες, έχουν δεχθεί 1 εκατ. τώρα από το Ιντλίμπ ανεβαίνουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, από τα νησιά μας θα περάσουν", σημείωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.