ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρκόπουλος: Το ζεύγος Τσίπρα μου θυμίζει τους Τσαουσέσκου

11:24 - 19 Φεβ 2020 | Πολιτική
Μαρκόπουλος: Το ζεύγος Τσίπρα μου θυμίζει τους Τσαουσέσκου
Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής που είναι και μέλος της Προανακριτικής για τη Novartis επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, λέγοντας ότι θυμίζουν το "ζεύγος Τσαουσέσκου".

Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Μαρκόπουλος συνέκρινε ευθέως τα όσα λένε ο κ. Τσίπρας και η κυρία Μπαζιάνα, με τις συμπεριφορές του ζεύγους Τσαουσέσκου: «Ο κ. Τσίπρας περιέγραψε αυτό που βλέπαμε όλοι και εμείς φωνάζαμε. Η σύζυγός του η κυρία Μπαζιάνα τα ίδια είπε για την κυβέρνηση και την εξουσία. Αυτά τα πράγματα παραπέμπουν στους Τσαουσέσκου. Να θυμίσω ότι και κείνοι ζευγάρι ήταν και τα κάνανε και τα λέγανε. Η κυρία Τσαουσέσκου τα ίδια έλεγε, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω έτσι, αλλά τις δηλώσεις τους λέμε. Να προσέξουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πολλοί Τσαουσέσκου έχουν μαζευτεί» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, διαμηνύοντας ότι «εμείς Ρουμανία των τελών της δεκαετίας του 80 δεν θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει. Να το γνωρίζουν καλά αυτοί που το ονειρεύονται»

Κατά τον κ. Μαρκόπουλο, ο κ. Τσίπρας «είναι βαρύτατα εκτεθειμένος με τη δήλωσή του για τους αρμούς. Δεν αφορούν τη δημόσια διοίκηση ή τις ανεξάρτητες αρχές, αλλά και τη δικαιοσύνη αυτές οι αναφορές» είπε χαρακτηριστικά, επικρίνοντας τον πρώην πρωθυπουργό για την πολιτική κάλυψη που δίνει στους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος στην υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Τσίπρας με απίστευτη πολιτική ανωριμότητα καλύπτει τα ακάλυπτα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ φορτώνεται μία υπόθεση, λες και τον αφορά, λες και φοβάται. Ως τι λειτουργεί. Δίνει ασυλία; Είναι τραγικά εκτεθειμένος» σημείωσε.

Μάλιστα απέδωσε την άρνηση του ή των προστατευόμενων μαρτύρων να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν κάποιου είδους πολιτική κάλυψη και πολύ στεναχωριέμαι ότι τη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Τσίπρας μάλλον τους επιβεβαιώνει» είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.