ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανιαδάκης: Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω πολιτικά πρόσωπα

20:13 - 20 Φεβ 2020 | Πολιτική
Μανιαδάκης: Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω πολιτικά πρόσωπα
«Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο και Βενιζέλο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μανιαδάκης, ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας ο οποίος στην πορεία απώλεσε το καθεστώς προστασίας στην υπόθεση Novartis.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο MEGA, ο κ. Μανιαδάκης κατήγγειλε ότι «η Τουλουπάκη και η συνεργάτης της μου ζήτησαν να ενοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη βρεθώ κατηγορούμενος», συμπληρώνοντας πως οι καταθέσεις σε βάρος του έγιναν για να του ασκηθούν πιέσεις.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι του είπαν να μην αγχώνεται γιατί δεν πρόκειται να «ξαναβγούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα».

Ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε επίσης ότι γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη». «Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα», ανέφερε. Σημείωσε ακόμη πως «έχω βρεθεί κατηγορούμενος με πραξικοπηματικό τρόπο εξαιτίας των καταθέσεων του ‘’Σαράφη’’».

Τέλος, ο κ. Μανιαδάκης πρόσθεσε ότι «η ‘’Kελέση’’ με κατηγόρησε ότι λάμβανα χρήματα από εταιρείες που ουδέποτε είχα σχέση. Όταν αντέδρασα, δια μαγείας άλλαξε την κατάθεσή της».

Διαβάστε επίσης:

Τα αιτήματα της Προανακριτικής προς τον Άρειο Πάγο για Σαράφη-Κελέση

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.