ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προανακριτική- Κατάθεση «Κελέση»: Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό που ερευνάτε

22:30 - 25 Φεβ 2020 | Πολιτική
Προανακριτική- Κατάθεση «Κελέση»: Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό που ερευνάτε
Σήμερα στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η κατάθεση της προστατευομένης μάρτυρα, με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η κατάθεση έγινε στη ΓΑΔΑ, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής, η «Κελέση» έδινε την ίδια απάντηση: «Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό που ερευνάτε».

«Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει, και θα καταθέσω γι’ αυτή όταν κληθώ στο δικαστήριο» απαντούσε πιο συγκεκριμένα η «Αικατερίνη Κελέση».

Στη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη», ο οποίος απαντούσε επί οκτώ ώρες στις ερωτήσεις του κλιμακίου της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης στη ΓΑΔΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:14 - 25 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.