ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο... καίει τον Μουτζούρη- Ο Μητσοτάκης του κλείνει την πόρτα

01:16 - 27 Φεβ 2020 | Πολιτική
Βίντεο... καίει τον Μουτζούρη- Ο Μητσοτάκης του κλείνει την πόρτα
Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί τηλεφωνική συνομιλία του περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Ο κ. Μουτζούρης, τον οποίο κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου για να εκτονωθεί η ένταση στα νησιά, εμφανίζεται να σχολιάζει με απαξίωση πως αδιαφορεί για το αν είναι οργισμένος μαζί του ο πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα και την αντίστοιχη "θεατρική" κίνηση των χεριών του προς τα γεννητικά του όργανα. Κατόπιν τούτου, η συνάντηση ακυρώνεται με την κυβέρνηση να διαμηνύει πως... κόβει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον συγκεκριμένο περιφερειάρχη.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο περιφερειάρχης ακούγεται να χαρακτηρίζει τα ΜΑΤ που πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν».

Ανεβάζει επίσης τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι». «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό, γιατί τώρα τον έχει πιάσει...» συστήνει μάλιστα στον κ. Γεραπετρίτη, λέγοντας ότι διαβάζει σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον ίδιο. «Ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος» προσθέτει, συνοδεύοντας τα λόγια του με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του προς τα γεννητικά του όργανα.



Η αντίδραση της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση από τη μεριά της παρότι νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως αποσύρει τα ΜΑΤ από τα νησιά και προσπαθούσε να ρίξει... γέφυρες με τον κ. Μουτζούρη, μετά τη δημοσίευση του παραπάνω βίντεο δηλώνει πως "κόβει" κάθε επαφή μαζί του:

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κατι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.