ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προανακριτική: Αναβάλλονται μέχρι την Πέμπτη οι συνεδριάσεις λόγω μεταναστευτικού

16:17 - 02 Μαρ 2020 | Πολιτική
Προανακριτική: Αναβάλλονται μέχρι την Πέμπτη οι συνεδριάσεις λόγω μεταναστευτικού
Την αναβολή των προγραμματισμένων συνεδριάσεων της προανακριτικής έως και την προσεχή Πέμπτη αποφάσισε το προεδρείο της επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της ολιγοήμερης παύσης εργασιών είναι οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα και η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το προεδρείο της προανακριτικής σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου συμφώνησε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η απρόσκοπτη προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και η αποφυγή των ζητημάτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ για καλλιέργεια διχαστικών εντάσεων.

Υπό αυτά τα δεδομένα η κατάθεση του Νίκου Παππά, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, θα γίνει την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλείται για εξηγήσεις μετά τος αποκαλύψεις του επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή, σύμφωνα με τις οποίες ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος του ζήτησε χρήματα για την διευθέτηση δικαστικών υποθέσεων σε συνάντηση, που είχαν το 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του κ. Παππά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.