ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεραμέως: Ακολουθούμε τις οδηγίες ειδικών για τη λειτουργία των σχολείων

11:30 - 06 Μαρ 2020 | Πολιτική
Κεραμέως: Ακολουθούμε τις οδηγίες ειδικών για τη λειτουργία των σχολείων
«Ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνουν οι επιστήμονες, οι λοιμωξιολόγοι, σε ότι αφορά τη λειτουργία των σχολείων, επειδή έχουν όλα τα δεδομένα και μπορούν να εκτιμήσουν ποιο μέτρο είναι πρόσφορο στη δεδομένη στιγμή», ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφορικά με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για τον κορονοϊό.

«Προχωράμε σε κλείσιμο σχολείων, όσο έχουμε επιβεβαιωμένα κρούσματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ όσον αφορά τους μαθητές που απομονώνονται από τον κορονοϊό διευκρίνισε ότι δεν θα προσμετρώνται οι απουσίες. Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχει σχέδιο για την κάλυψη της εκπαιδευτικής ύλης και το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ερωτηθείσα για τις σχολικές εκδρομές είπε πως μέχρι στιγμής απαγορεύονται οι εκδρομές στο εξωτερικό αλλά όχι στο εσωτερικό, εάν όμως κρίνει ο ΕΟΔΥ ότι πρέπει να απαγορευτούν, αυτό θα γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων φτάνει τα 31, καθώς 21 ταξιδιώτες στο Ισραήλ, που έχουν ελεγχθεί, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Διαβάστε επίσης:

ΙΣΑ: «Λουκέτο» σε όλα τα σχολεία περιοχών με κρούσμα κορονοϊού

Τελευταία τροποποίηση στις 11:45 - 06 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.