ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ

14:15 - 07 Μαρ 2020 | Πολιτική
Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ
Τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ, υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την εξέλιξη της πέμπτης μεταμνημονικής αξιολόγησης, για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για την αντιμετώπιση των εξωγενών κινδύνων, όπως για παράδειγμα ο κορονοϊός.

Αμέσως μετά, ακολούθησε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με βασικό αντικείμενο τον θανατηφόρο ιό, τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:09 - 07 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.