ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεραμέως: Εξ αποστάσεως μαθήματα στην Γ' Λυκείου

15:30 - 11 Μαρ 2020 | Πολιτική
Κεραμέως: Εξ αποστάσεως μαθήματα στην Γ' Λυκείου
Πρόγραμμα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης κυρίως για τους μαθητές της Γ Λυκείου και για τα εξεταζόμενα μαθήματα επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το υπουργείο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κυρίως για τους μαθητές της Γ Λυκείου και για τα εξεταζόμενα μαθήματα. Ανέφερε ότι το υπουργείο είναι σε επικοινωνία με 3 εταιρείες ενώ θα αξιοποιηθεί και η δημόσια τηλεόραση κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες.

Σημείωσε επίσης ότι το υπουργείο είναι σε επικοινωνία με τους πρυτάνεις για τα πανεπιστήμια  τα οποία όπως ανέφερε είναι πιο εξοικειωμένα.
   
Για το ενδεχόμενο παράτασης του κλεισίματος των σχολείων μετά τις 24 Μάρτιου (περάν των 14ων ημερών) η κ. Κεραμέως  ανέφερε ότι το υπουργείο Παιδείας ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι εξετάζουν όλα τα δεδομένα διαρκώς.
"Αν το μέτρο χρήζει ανανέωσης είμαστε έτοιμοι για όλα" τόνισε η υπουργός Παιδείας ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν θα χαθεί η σχολική χρονιά, δεν θα χαθεί η ακαδημαϊκή χρονιά".

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την είδηση της ακύρωσης των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία τροποποίηση στις 15:35 - 11 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.