ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς, νοσηλευτές να κάνουν αίτηση πρόσληψης

15:17 - 12 Μαρ 2020 | Πολιτική
Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς, νοσηλευτές να κάνουν αίτηση πρόσληψης
Έκκληση προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το παραϊατρικό προσωπικό να ενταχθούν στο σύστημα υγείας και να κάνουν αιτήσεις ώστε να υπογράψουν διετείς συμβάσεις για να αντιμετωπισθεί η πανδημία του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει «ό,τι χρειαστεί» προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες και να λάβει «όποιο μέτρο χρειαστεί» διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικιλίας, μετά από σύσκεψη που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι ήρθε η στιγμή της μεγάλης μάχης για τη χώρα, αλλά και της προσωπικής ευθύνης για τον καθένα ξεχωριστά.  Υπενθύμισε ότι έχουμε πλέον να κάνουμε με μία πανδημία και απηύθηνε έκκληση σε γιατρούς νοσηλευτές να υποβάλλουν αίτηση για να προσληφθούν με διετείς στυμβάσεις και στη συνέχεια να παραμείνουν στο σύστημα υγείας, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη.

«Είναι η ώρα οι Έλληνες να γίνουμε τείχος προστασίας για αυτούς, που κινδυνεύουν» σημείωσε.

Πλήρη καταγραφή των επιπτώσεων στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις από τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορονοϊό ζήτησε από τη μεριά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τους υπουργούς που συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
 

Διαβάστε επίσης:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.