ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό- Μένουμε μέσα όσο μπορούμε

14:08 - 14 Μαρ 2020 | Πολιτική
«Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε» γράφει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Τwitter, την οποία συνοδεύει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο που παροτρύνει τους πολίτες και κυρίως τους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι.

«Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας - προφυλάσσουμε την κοινωνία» συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.

«Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε με προσεκτικά τι θα σας πω. Πρώτον, όχι κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά. Δουλειές, συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Θα μου πείτε "είναι δύσκολο", είναι δύσκολο αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγεία μας» αναφέρει στο σποτ ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.