ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης και Τσίπρας συμφώνησαν στο «Μένουμε Σπίτι»

19:42 - 16 Μαρ 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης και Τσίπρας συμφώνησαν στο «Μένουμε Σπίτι»
Στη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι» αναφέρθηκαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την τηλεδιάσκεψη που είχαν στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα του κορονοϊού, τις εξελίξεις και τα μέτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο κ. Τσίπρας τόνισαν πως το μήνυμα πρέπει να γίνει κτήμα όλων στο πλαίσιο και των οδηγιών των ειδικών επιστημόνων, για να αποτραπεί η μεγάλη διασπορά των κρουσμάτων και να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες.

Στην τηλεδιάσκεψη, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το κυβερνητικό σχέδιο και απάντησε στις ερωτήσεις του. Ταυτόχρονα τόνισε πως οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη.

Στο πλαίσιο αυτό και ο ίδιος αλλά και τα αρμόδια υπουργεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν και να συζητήσουν προτάσεις σχετικά με το ζήτημα του κορονοϊού και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Τηλεραντεβού» με Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη

Στο μεταξύ οριστικοποίηθηκαν και τα τηλεραντεβού του κ. Μητσοτάκη με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορονοϊό, θα έχει αύριο Τρίτη τηλεδιασκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00, και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στις 13:30.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πρώτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό μέσω της πλατφόρμας e:Presence

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.