ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα της Τρίτης

13:51 - 17 Μαρ 2020 | Πολιτική
Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα της Τρίτης
Με τηλεοπτικό μήνυμα αναμένεται να απευθυνθεί προς τους πολίτες στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα, που έχει προκαλέσει η επιδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό των μέτρων προστασίας που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι θα αναφερθεί σε λήψη και νέων μέτρων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να καθιερώσει το τηλεοπτικό αυτό μήνυμα για να απευθύνεται στους πολίτες κάθε λίγες μέρες, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η πανδημία και η λήψη έκτακτων μέτρων προστασίας.

Το διάγγελμα θα γίνει αφότου έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος ενημερωτικών επαφών με τους περισσότερους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορονοϊό. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη  τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00, και με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στις 13:30.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ο Μητσοτάκης σε μία νύχτα έκλεισε τις εκκλησίες και κατάργησε τα μνημόνια

Τελευταία τροποποίηση στις 14:33 - 17 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.