ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Β. Κικίλιας ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης

16:24 - 27 Μαρ 2020 | Πολιτική
Ο Β. Κικίλιας ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης
Ο πιο δημοφιλής υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης αναδεικνύεται ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με το 61% των πολιτών να εκφράζουν ικανοποίηση από το έργο του, σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης της Opinion Poll.

Η έρευνα διενεργήθηκε για να διερευνηθεί η ικανοποίηση των πολιτών από το έργο και την εικόνα των υπουργών της Κυβέρνησης στην παρούσα χρονική στιγμή, που τα κυρίαρχα ζητήματα της χώρας είναι η δημόσια υγεία και η προστασία της από τον νέο κορονοϊό που μαστίζει την υφήλιο, σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό / προσφυγικό ζήτημα εξαιτίας των φυσικών συνόρων της Ευρώπης με την Ανατολή.

«Ψήφο εμπιστοσύνης» δίνουν οι πολίτες και στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με ποσοστό 58% για τους χειρισμούς του στο αμέσως σημαντικότερο θέμα των ημερών, την ασφάλεια των συνόρων μας.

Ακολουθούν οι υπουργοί: Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 54%, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 52%, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 51%, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης με 47%, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με 46%, Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με 43%.

jnisnfhugsidf

Τελευταία τροποποίηση στις 16:24 - 27 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.