ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης προς υπουργούς και βουλευτές: Mισός μισθός στο ταμείο κορονοϊού

13:39 - 30 Μαρ 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης προς υπουργούς και βουλευτές: Mισός μισθός στο ταμείο κορονοϊού
Να καταθέσουν τον μισό μισθό τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού» καλεί τους βουλευτές της ΝΔ, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης», τονίζει στέλνοντας μήνυμα και στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» αναφέρει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19» προσθέτει στην ανάρτησή του.

«Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του» προσθέτει, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Η κίνηση του Πρωθυπουργού προκαλεί ασφαλώς αίσθηση και αναμένεται η αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία τροποποίηση στις 17:54 - 30 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.