ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορονοϊός: Το 50% του μισθού του προσφέρει και ο Στουρνάρας

17:58 - 30 Μαρ 2020 | Πολιτική
Κορονοϊός: Το 50% του μισθού του προσφέρει και ο Στουρνάρας
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι για τους επόμενους δύο μήνες προσφέρει το 50% του μισθού του για την ενίσχυση της προσπάθειας της Ελλάδας να αντιμετωπίσει την κρίση του κορονοϊού.

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να καλέσει όλους τους βουλευτές της ΝΔ, όπως και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησής τους, να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορονοϊού, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, βάζει και αυτός το δικό του λιθαράκι.

Το ποσό θα καταβάλλεται απο τους ίδιους τους βουλευτές σε ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ). Πρόκειται για οργανισμό που εποπτεύεται απο το υπουργείο Υγείας και τα χρήματα θα διατεθούν για αφορά υγειονομικού υλικού αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
 
Τον μισό μισθό της για το ίδιο διάστημα ανακοινώθηκε ότι προσφέρει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.