ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρδαλιάς: Πάσχα χωρίς χωριό, εκκλησία και σούβλισμα

18:43 - 30 Μαρ 2020 | Πολιτική
Χαρδαλιάς: Πάσχα χωρίς χωριό, εκκλησία και σούβλισμα
Την αναστολή της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα για 30 ημέρες ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να εορταστεί υπό κανονικές συνθήκες το φετινό Πάσχα.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε επίσης ότι «το φετινό Πάσχα πρέπει να είναι διαφορετικό» και περιέγραψε ότι «δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά και δεν θα πάμε στις εκκλησίες».

Σημείωσε πάντως πως «όσο τηρούνται οι κανόνες δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα». Διαφορετικά, «τα περισσότερα και νέα μέτρα αποτελούν μονόδρομο» κατέληξε.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς προειδοποίησε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των όρων της καραντίνας καλά κρατούν, καθώς οι έλεγχοι έχουν ανέλθει 6.229, ενώ από τους 4.677 που διενεργήθηκαν μέχρι χθες (3.109 εξ αυτών στην Αττική), 22 πολίτες βρέθηκαν να την παραβιάζουν, στους οποίους και επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.

Διαβάστε επίσης:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.