ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάρτηση Μητσοτάκη στο Twitter: «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές»

22:08 - 08 Απρ 2020 | Πολιτική
Ανάρτηση Μητσοτάκη στο Twitter: «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές»
Με ένα συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε «όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και στον καθένα που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία».

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Το περιβόλι» με τον Διονύση Σαββόπουλο στην ερμηνεία. Διακρίνονται πλάνα καθημερινότητας στην Αθήνα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού: δρόμοι ερημωμένοι στο κέντρο της πόλης, το άδειο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στιγμιότυπα από το άδειο μετρό, κλειστά μαγαζιά και καφετέριες.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που «στέκονται στην πρώτη γραμμή», στην «κοπέλα στο σούπερ μάρκετ», στον «νεαρό στα ράφια», στην κυρία στο φαρμακείο, στα παιδιά που κάνουν ντελίβερι, στους ανθρώπους που δουλεύουν στο δρόμο.

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.