ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσπευσμένα στο Κρανίδι ο Χαρδαλιάς-Αυξήθηκαν τα κρούσματα στη δομή προσφύγων

13:16 - 21 Απρ 2020 | Πολιτική
Εσπευσμένα στο Κρανίδι ο Χαρδαλιάς-Αυξήθηκαν τα κρούσματα στη δομή προσφύγων
Εσπευσμένα στο Κρανίδι Aργολίδας μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πάνω από 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στην περιοχή λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή μεταναστών, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού και βρίσκεται σε καραντίνα. «Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κατά την άφιξή του στο Κρανίδι.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου Εμμανουήλ Λογοθέτη και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς και κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Στα κρούσματα στο Κρανίδι αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια την ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Είναι αρκετά αυξημένα τα κρούσματα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σφραγίσουμε την περιοχή από τη διασπορά του ιού. Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Από τις 13.00 πραγματοποιείται σύσκεψη στο Δημαρχείο Ερμιόνης στο Κρανίδι με τη συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης και θα ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 21 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.