ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η επιχορήγηση του κόμματός της στη μάχη με τον κορονοϊό

13:29 - 28 Απρ 2020 | Πολιτική
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η επιχορήγηση του κόμματός της στη μάχη με τον κορονοϊό
Η Πλεύση Ελευθερίας, και η Επικεφαλής της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πραγματοποίησαν δύο ακόμη ενέργειες στήριξης του αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, υλοποιώντας την απόφαση παραχώρησης της πλήρους κρατικής επιχορήγησης του κόμματος για 3 μήνες για τη στήριξη προσπαθειών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στη μάχη κατά της Πανδημίας. Είχε προηγηθεί δωρεά 3 κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ και 2 κλιβάνων στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ολοκληρώνεται δωρεά φαρμάκων προς το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για την φαρμακευτική κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν υποστηρίζονται ασφαλιστικά. Η παράδοση των φαρμάκων, αξίας 2.500 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί στις 2.30μμ από την Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στο χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Πρόκειται για φάρμακα που θα καλύψουν τις ανάγκες συνανθρώπων μας τους οποίους το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού συνδράμει αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια, και στην περίοδο της Πανδημίας, υλοποιώντας έμπρακτα την επιταγή της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Επίσης, σήμερα ολοκληρώνεται δωρεά-επιχορήγηση ποσού 2.000€ από την Πλεύση Ελευθερίας προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ), για τη στήριξη καλλιτεχνών που δεν λαμβάνουν καμμία ενίσχυση από το Κράτος ή λαμβάνουν ανεπαρκή για την επιβίωσή τους βοηθήματα, ακόμη και στην περίοδο της Πανδημίας.

Σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΤΑΣΕΗ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασής μας και διαπιστώνοντας το σημαντικότατο κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΤΑΣΕΗ διαχρονικά, αλλά και ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, υπό την Προεδρία και Διοίκησή σας, στηρίζοντας εμπράκτως, ουσιαστικά και πολλαπλώς, καλλιτέχνες που δεν υποστηρίζονται επαρκώς ή και καθόλου από το Κράτος, βοηθώντας τους να αντεπεξέλθουν στη δοκιμασία της Πανδημίας, πάντοτε με διακριτικότητα και με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στο ΤΑΣΕΗ, με τη μορφή επιχορήγησης, χρηματική συμβολή ύψους 2.000€ (δύο χιλιάδων ευρώ), για την υποστήριξη του κοινωνικού σας αγώνα ενάντια στην Πανδημία του Κορονοϊού και για την ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης που επιτελείτε».

Με την ενέργεια αυτή, η Πλεύση Ελευθερίας επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι οι καλλιτέχνες, οι άνθρωποι που το έργο τους ήταν και είναι ζωτικό για τη χώρα, τον λαό και τον πολιτισμό μας, πρέπει να απολαμβάνουν ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη και σεβασμό από το κράτος, όπως κάθε άνθρωπος.

Τέλος, αύριο Τετάρτη 29/4/20, ολοκληρώνεται η δωρεά προς το Νοσοκομείο Παμμακάριστος, με την παράδοση δύο ακόμη κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ.

"Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, για τον τιτάνιο αγώνα που εξακολουθούν να δίνουν αδιάκοπα για όλους μας. Τους ευχαριστούμε και για την ευκαιρία που μας δίνουν να βάλουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι σε αυτόν τον αγώνα" τονίζει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.