ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρδαλιάς: Take away σε ποτά και άτυπα πάρτι δεν επιτρέπονται

18:21 - 05 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Χαρδαλιάς: Take away σε ποτά και άτυπα πάρτι δεν επιτρέπονται
Μόλις δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε την Τρίτη ο Σωτήρης Τσιόδρας. Επίσης, ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος από επιπλοκές κορονοϊού στη χώρα μας. Αυστηρές συστάσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά για επιχειρήσεις που υποτίθεται ότι προσφέρουν take away υπηρεσίες, αλλά διοργανώνουν άτυπα πάρτι.

Τα καταγεγραμμένα κρούσματα στη χώρα μας είναι πλέον 2642 συνολικά.

Συνολικά 35 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ 81 κατάφεραν μέχρι σήμερα και πήραν εξιτήριο.

Οι νεκροί, όπως αναφέραμε και παραπάνω παρέμειναν 146.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε ακόμη στην είδηση ότι μπορεί να υπήρξε φορέας κορονοϊού στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο και τόνισε πως είναι πολύ πιθανό να διαπιστωθούν κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις, όπως εκτιμά σχετικά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Αυστηρές συστάσεις Χαρδαλιά

Από τη μεριά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε αυστηρές συστάσεις σε καφέ μπαρ στην Αθήνα, αλλά και την επαρχία, που έχουν ανοίξει για να προσφέρουν take away υπηρεσίες, αλλά δεν συμπεριφέρονται ανάλογα.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για επιχειρήσεις που υποτίθεται ότι προσφέρουν take away υπήρεσίες, αλλά διοργανώνουν άτυπα πάρτι με μουσική στη διαπασών. Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως έξω από ορισμένα μαγαζιά παρατηρείται συνωστισμός κι ενώ υποτίθεται πως απλώς δίνουν καφέ στο χέρι, σερβίρουν ποτά και ουσιαστικά λειτουργούν σαν... ορθάδικα με ποτά σε πλαστικά ποτήρια.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις προειδοποίησε για επιπλέον ελέγχους και αυστηρές ποινές, ώστε να επιβληθεί η τάξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.