ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Σάββατο η τοποθέτηση πλακέτας για τους νεκρούς της Marfin

10:41 - 06 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Το Σάββατο η τοποθέτηση πλακέτας για τους νεκρούς της Marfin
Το Σάββατο 9 Μαΐου στις 12.00 θα γίνει ο εντοιχισμός πλακέτας, στο χώρο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις εργαζόμενοι της Marfin κατά την επίθεση στο τραπεζικό κατάστημα τον Μάιο του 2010.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή. Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το περιβάλλον, έκανε ειδική αναφορά στα τρία θύματα της Marfin και προανήγγειλε την ειδική πλακέτα στο «κτίριο της φωτιάς και του μίσους». Μια πλακέτα που όπως είπε θα «πολεμά τη λήθη και θα μας καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της ημέρας: Ποτέ πια».

Παράλληλα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός τόνισε: «Προσκαλώ τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραβρεθούν. Ας αφήσουμε πίσω την εποχή του διχασμού και της βίας με μία συμβολική αλλά αυτονόητη πράξη ενότητας».

Διαβάστε επίσης:

 

Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος για την υπόθεση της Marfin

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.