ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα είναι φέτος οι παραλίες- Μια πρώτη γεύση (photos)

18:50 - 07 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Πώς θα είναι φέτος οι παραλίες- Μια πρώτη γεύση (photos)
Η Γλυφάδα οργανώνεται για το καλοκαίρι και μας δίνει μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι φέτος το καλοκαίρι οι παραλίες και πώς θα τηρούνται οι αποστάσεις.

 Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών από τον δήμο Γλυφάδας, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Πανέτοιμες οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια. Πεντακάθαρες και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Η εικόνα τους μοιάζει με κέντημα στην άμμο. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα πάρα πολλής δουλειάς που έγινε μεθοδικά και οργανωμένα όλο αυτό το διάστημα. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Όλα βρίσκονται στη θέση τους», αναφέρει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

«Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής» τονίζει ο κ. Παπανικολάου στην ανάρτησή του.

beachglyfada

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.