ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας για Marfin: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε μίσος και διχασμό

18:10 - 08 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Σε απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίξει πως «η ΝΔ όλον αυτόν τον καιρό είχε επιδιώξει τη μη καταβολή των αποζημιώσεων» στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin και είχε καταλογίσει στον πρωθυπουργό πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας, προχώρησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό που δολοφονήθηκαν δέκα χρόνια πριν στο κτήριο της Marfin». 

«Η συμβολική αυτή κίνηση ενότητας αφήνει πίσω τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία» αναφέρει ο κ. Πέτσας, συμπληρώνοντας πως «με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει γνωστοποιηθεί στους συγγενείς των θυμάτων, το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση που είχε ασκηθεί υπηρεσιακά, ώστε να καταβληθούν επιτέλους οι σχετικές αποζημιώσεις».

«Είναι ανατριχιαστικό και θλιβερό αυτοί που δεν καταδίκασαν ποτέ ρητά τους δολοφόνους των εργαζομένων να επενδύουν ακόμη και σήμερα στο μίσος και τον διχασμό.Το 2020 δεν είναι 2010. Η κοινωνία προχωράει μπροστά, ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος» δηλώνει ο κ. Πέτσας.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.