ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρίτσης: Στη μνήμη των νεκρών επιχειρούν να εξάγουν πολιτική υπεραξία

20:03 - 08 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη Marfin με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά αυτή τη φορά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρεται στις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων της Marfin και κατηγορεί «τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, που ακόμη και στη μνήμη των νεκρών της Marfin επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Αφού πιάστηκε στα πράσα, ο κ. Μητσοτάκης, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αίτηση αναίρεσης της δικαστικής απόφασης που έδινε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin. Και προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τον διασυρμό, επιδίδεται στη μουχλιασμένη τακτική του να επιχειρεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως, για τον κ. Μητσοτάκη τα γεγονότα είναι πεισματάρικα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τους εγκληματίες της Marfin και είχε ζητήσει να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ποιος ήταν τότε ο αρμόδιος υπουργός; Μήπως δεν μπορεί να βρει τρόπο να τον αναζητήσει;».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:57 - 08 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.