ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φήμες για ανασχηματισμό με... άρωμα ΚΙΝΑΛ- Διαψεύσεις

14:32 - 15 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Φήμες για ανασχηματισμό με... άρωμα ΚΙΝΑΛ- Διαψεύσεις
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης μετά το τέλος της καραντίνας και των προσπαθειών που γίνεται για να πάρει μπρος ξανά η οικονομία.

Ανάμεσα στις πληροφορίες για το ποιοι υπουργοί "κινδυνεύουν" να χάσουν τη θέση τους, υπάρχουν και κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιδιώκει "άνοιγμα" του κυβερνητικού σχήματος προς τα Αριστερά.

Ήδη η κυβέρνηση έχει στελέχη από τον κεντρώο χώρο και κυκλοφορούν φήμες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Εστία την Παρασκευή αναφέρει μάλιστα και ονόματα. Τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Οδ. Κωνσταντινόπουλο, Νάντια Γιαννακοπούλου και Χαρά Κεφαλίδου, αλλά και τον πρώην υπουργό και βουλευτή, καθηγητή σήμερα , Γιάννη Μανιάτη.

estia

Και οι τρεις βουλευτές διαψεύδουν τα περί μεταγραφής τους στη ΝΔ. Σε επίσημη ανακοίνωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου και των βουλευτών Νάντιας Γιαννακοπούλου, Χαράς Κεφαλίδου, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Απόστολου Πάνα σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ" τονίζουν: «Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού».

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά προσπαθεί να χτίσει μία ρητορική υπεύθυνης αντιπολίτευσης με αιχμηρή κριτική αλλά και προτάσεις. Ωστόσο, ακόμη κι αν δεν χάσει στελέχη της που θα δελεαστούν από υπουργικές καρέκλες, σίγουρα έχει αρκετούς λόγους για να πονοκεφαλιάζει. Πολλά στελέχη άλλωστε πιέζουν για να υπάρξει "επαφή" με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλά περισσότερα έχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν αιχμές για αλλαγή ηγεσίας.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.