ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Θα γίνουν τα πανηγύρια, αλλά με κανόνες

17:09 - 06 Ιουν 2020 | Πολιτική
Παπαθανάσης: Θα γίνουν τα πανηγύρια, αλλά με κανόνες
Με προσοχή και χωρίς συνωστισμό θα διεξαχθούν τα παραδοσιακά πανηγύρια του φετινού καλοκαιριού, όπως τόνισε το Σάββατο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει πανηγύρι. Όμως αυτό που διανύουμε είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Όπως ήταν διαφορετικό το Πάσχα που γιορτάσαμε φέτος με κλειστές τις εκκλησίες μας» σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης και υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στην κανονικότητα με τα νέα δεδομένα.

«Σ’ αυτή τη νέα κανονικότητα θα πρέπει να προσαρμοστούν και τα πανηγύρια. Θα υπάρχουν λοιπόν τα τραπέζια, αλλά με τις απαιτούμενες αποστάσεις, δεν θα υπάρχει απαγόρευση χορού αλλά θα υπάρχει σύσταση προσοχής», πρόσθεσε ο Υφυπουργός. Βασικότερη η διατήρηση αποστάσεων και η αποφυγή συνωστισμού. Με άλλα λόγια εικόνες όπου χόρευαν πενήντα και εκατό άνθρωποι δεν θα πρέπει να συνοδεύουν αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη για την ανάπτυξη και την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων που θα πρέπει να υπακούουν στους κανόνες των αποστάσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:04 - 06 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.