ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Εμπιστευόμαστε 2,5 δισ. ευρώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:35 - 18 Ιουν 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Εμπιστευόμαστε 2,5 δισ. ευρώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" αποτελεί ψήφος εμπιστοσύνης προς τις τοπικές εκλεγμένες αρχές τόνισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως αφορά έργα και δράσεις στους δήμους και στις περιφέρειες, ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει να «τρέχει» άμεσα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πρωθυπυργού και περιλαμβάνει 461 έργα, αφορούν κατασκευές, επενδύσεις, αλλά και έργα για το περιβάλλον.

Όλες οι δράσεις είναι, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, κομβικές ψηφίδες μιας εικόνας που θέλουμε να αποκτήσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολλές φορές... βάλει τα γυαλιά στην κεντρική διοίκηση και για το λόγο αυτό της δείχνουμε εμπιστοσύνη, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που προανήγγειλε και σχετικό νομοσχέδιο που θα ενισχύει την "πολυεπίπεδη" διακυβέρνηση της χώρας, όπως τη χαρακτήρισε. Έκανε επίσης την εκτίμηση ότι το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»  θα δημιουργήσει 40.000 νέες θέσεις εργασίας.

Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός σημείωσε πως πριν από 30 χρόνια ο Αντώνης Τρίτσης είχε πει πως "Σήμανε η ώρα του δήμου πολεοδόμου, του δημου μάνατζερ, του δήμου επιχειρηματία. Σήμανε η ώρα του νέου δήμου". .Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό το όραμα γίνεται σήμερα πράξη.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 12:03 - 18 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.