ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης «μαγειρεύει» τα ποσά σε ΜΜΕ

11:27 - 19 Ιουν 2020 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης «μαγειρεύει» τα ποσά σε ΜΜΕ
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως υποστηρίζει, «αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα μέσα, υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα».

«Του θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε ώστε οι διαφημιστικές δαπάνες, ακόμα και των τραπεζών, να δημοσιεύονται προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Ούτε μοίραζε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα μέσα χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο, ούτε έδινε χρήματα παράνομα σε sites εκτός online Μητρώου media, ούτε έκρυβε ενοχικά τη λίστα με το πού πήγαν τα λεφτά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρεί πως «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές» και θέτει το ερώτημα αν θα ζητήσει την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ή θα τον καλύψει, μετακινώντας τον απλά σε άλλη θέση, «γιατί ό,τι έκανε ήταν κατ’ εντολή πρωθυπουργού».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.