ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης για Costa Navarino: Δημιουργείται ένας πολυσύνθετος τουριστικός προορισμός

20:29 - 19 Ιουν 2020 | Πολιτική
Γεωργιάδης για Costa Navarino: Δημιουργείται ένας πολυσύνθετος τουριστικός προορισμός
Το Costa Navarino επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ ΑE, κ. Αχιλλέα B. Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της εταιρείας για την πορεία υλοποίησης των νέων επενδύσεών της εντός του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Μετά την παρουσίαση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Είναι μία νέα μεγάλη επένδυση εδώ στην Μεσσηνία, στην Πύλο, στο Costa Navarino. Έρχομαι για μια ακόμη φορά και παρακολουθώ να συντελείται ένα θαύμα. Οι εργασίες προχώρησαν με πρωτοφανή ταχύτητα για τα ελληνικά  δεδομένα. Ένας πολυσύνθετος τουριστικός προορισμός δημιουργείται και συμπληρώνει τον ήδη υπάρχοντα σπουδαίο τουριστικό προορισμό του Costa Navarino. Η ομορφιά και η φιλοξενία της Μεσσηνίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν όραμα, σχέδιο και μεράκι.

Σήμερα, αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια ως Έλληνας και ως Υπουργός που επισκέφτηκα αυτόν τον τόπο, που σε λίγους μήνες θα είναι  έτοιμος και θα δώσει ζωή και χαρά σε όλη την Ελλάδα».

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, οι Βουλευτές Μεσσηνίας, κ. κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

COSTA NAVARINO 2

COSTA NAVARINO 3

COSTA NAVARINO 4

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.