ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιβανός: «Δεν ανοίγει μύτη» στο ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη

10:31 - 22 Ιουν 2020 | Πολιτική
Λιβανός: «Δεν ανοίγει μύτη» στο ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη
«Εμείς ζητάμε να μας πουν πως γινόταν επί Αριστεράς η χρηματοδότηση», τόνισε στο «Θέμα 104,6» ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός και τον Γιάννη Πρετεντέρη, αναφορικά με την υπόθεση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ για την ενημερωτική καμπάνια του κορωνοϊού.

Ερωτηθείς για το πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική λίστα, ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι «μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, μόλις δοθούν τα χρήματα και ελέγξει το κράτος ότι τα μέσα έχουν παίξει τη διαφήμιση». Ο ίδιος επισήμανε ότι ήδη «ξέρει ο ελληνικός λαός και η αντιπολίτευση ποια μέσα πήραν χρηματοδότηση».

Στον αντίποδα, αναφερόμενος στη διαφημιστική δαπάνη την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης, ο κ. Λιβανός ανέφερε ότι «ο ελληνικός λαός γνωρίζει τι γινόταν τότε. Γνωρίζει πως καταλαβαίνει η Αριστερά τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ και πως εργαλειοποιεί τα μέσα, για να καταλάβει την εξουσία».

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με την ύπαρξη «παρακρατικού κυκλώματος, ο κ. Λιβανός χαρακτήρισε “απίστευτα πράγματα” τις αποκαλύψεις και πρόσθεσε ότι “σε πανελλήνια μετάδοση ο κ. Σκουρλέτης μας είπε ότι εμείς παρακολουθούσαμε τον κ. Καμμένο».

«Έτσι κυβερνιόταν η χώρα τα προηγούμενα χρόνια» σχολίασε ο ίδιος και έκανε λόγο για «απόλυτη κυνικότητα σε όλα τα επίπεδα» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδική αναφορά έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και για την υπόθεση Παπαδημούλη, παρατηρώντας ότι για «το σκάνδαλο Παπαδημούλη, δεν ανοίγει μύτη, δεν κουνιέται φύλλο, γιατί απλούστατα δεν θέλουν να ταράξουν τις ισορροπίες τους» στο ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή είναι η Αριστερά; Εγώ δεν το πιστεύω αυτό», κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.