ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Χορηγός της δεξιάς το... παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ

17:29 - 22 Ιουν 2020 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Χορηγός της δεξιάς το... παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ
Την ανάγκη για "άμεση διερεύνηση των όσων αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ", τονίζει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

«Τα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να διερευνηθούν άμεσα από τη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. Αυτά δεν χωρούν στη Δημοκρατία», υπογραμμίζει το ΚΙΝΑΛ.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία να επιτελέσει τον θεσμικό ρόλο της σε μια εποχή κρίσης και μεγάλων προκλήσεων στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μόνιμο χορηγό της δεξιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει ανενόχλητη η Κυβέρνηση της ΝΔ, να επιβάλλει τη συντηρητική πολιτική της σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης των αδύναμων», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:39 - 22 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.