ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεραπετρίτης: Εντός της εβδομάδας τα ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ

14:04 - 23 Ιουν 2020 | Πολιτική
Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης θεωρεί αυτονόητο το να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την κατανομή των κονδυλίων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στα Μέσα Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι»,

Ο κ. Γεραπετρίτης εκτίμησε μάλιστα πως η συγκεκριμένη λίστα μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

«Είναι αυτονόητο ότι τα ποσά που δόθηκαν και που ήταν εξαιρετικά αναγκαία και κρίσιμα για την παρακίνηση των πολιτών να μείνουν στο σπίτι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, θα δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Η χρονική υστέρηση που υπήρξε ως προς τη δημοσιοποίησή τους οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται επεξεργασία από το υπουργείο Οικονομικών όλων των εκταμιεύσεων και, μόλις ολοκληρωθεί, θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση» δήλωσε ο κ. Γεραπετρίτης. Λίγο αργότερα, σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη ήταν η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα σε συνθήκες πανδημίας».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.