ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά σε Μητσοτάκη:Η πολιτική σας οδηγεί σε λουκέτα και φτώχεια

11:20 - 03 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Γεννηματά σε Μητσοτάκη:Η πολιτική σας οδηγεί σε λουκέτα και φτώχεια
Από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν στήριξε όσο θα έπρεπε επιχειρήσεις και εργαζομένους στην περίοδο της πανδημίας, αλλά και τώρα που την αφήνουμε πίσω μας.

Η κα. Γεννηματά τόνισε ότι συνομιλεί με πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και διαπιστώνει πως αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

«Ακολουθείτε λάθος δρόμο, είστε δέσμιος των συντηρητικών σας πολιτικών, δέσμιος των αγκυλώσεών σας» είπε απευθυνόμενη προς τον Πρωθυπουργό για να προσθέσει: «Σαρώνετε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας, είστε δέσμιος της ανικανότητας των υπουργών». Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της οδηγεί σε ερείπια, σε αδιέξοδα για τις επιχειρήσεις και εργαζόμενους, σε λουκέτα και σε φτώχεια».

«Οι κυβερνήσεις είναι για τα δύσκολα. Τα μέτρα που έχετε πάρει είναι ανεπαρκή και τα πήρατε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο τουρισμός δοκιμάζεται, προχωράτε με τη λογική ‘βλέποντας και κάνοντας’ στον τουρισμό που πάνω του στηρίζεται η ελληνική οικονομία» παρατήρησε.

Όπως σημείωσε «παρά τα ωραία λόγια» της κυβέρνησης μόνο το 30-35% των εποχικών ξενοδοχείων έχει ανοίξει και χιλιάδες εργαζόμενοι θα ζήσουν σε συνθήκες φτώχειας το επόμενο διάστημα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.