ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Παππάς κρύβεται, ποιεί τη νήσσαν

14:37 - 07 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Παππάς κρύβεται, ποιεί τη νήσσαν
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1Fm» μίλησε την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο.

Αναφορικά με την πρόσφατη δοκιμασία της πανδημικής κρίσης, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε περήφανος για την κυβερνητική προσπάθεια, επισημαίνοντας την πρόθεση του να προβεί σε ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τα πεπραγμένα του Υπουργείου για όλο το διάστημα από τον Ιούλιο του 2019.

Για τους στόχους της κυβέρνησης για το 2020 ο κ Γεωργιάδης ανέφερε πως «η Κομισιόν έχει κάνει μια πρόβλεψη που δείχνει την Ελλάδα ότι θα έχει τη μεγαλύτερη ύφεση στη ευρωζώνη. Σας λεω από τώρα ότι ο πρώτος μου στόχος είναι να διαψεύσω την πρόβλεψη της Κομισιόν και η Ελλάδα να μην έχει τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη» 

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επικαιρότητα και ιδίως τα όσα σχετίζονται με τις δηλώσεις Καλογρίτσα: «Ο κ. Παππάς κρύβεται, ποιεί τη νήσσαν, δηλαδή κάνει την πάπια. Προφανώς για να μην το διαψεύδει ο κ. Παππάς όσα λεει ο κ. Καλογρίτσας είναι αλήθεια και το ξέρουμε ότι είναι αλήθεια γιατί δεν τα λέει μόνο ο Καλογρίτσας, τις ίδιες καταγγελίες είχε κάνει τότε ο κ. Κοντομηνάς,  εκείνη την εποχή και είπε ότι του έστειλε τον Καλογρίτσα στο γραφείο του ο Παππάς και του είπαν «δώσε μου το κανάλι».

Από τα βέλη του υπουργού δε θα μπορούσε να ξεφύγει και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Η απόδειξη ότι ο κ. Τσίπρας τα ήξερε όλα είναι ότι δεν έχει διώξει ακόμα τον κ. Παππά. Είναι δυνατόν αυτά να τα έκανε ο Παππάς όλα, να μην το ήξερε ο Τσίπρας και ακόμα ο Τσίπρας να το σκέφτεται; Ο λόγος που δεν τον διώχνει είναι γιατί ο Τσίπρας τα ήξερε άρα δεν μπορεί να πει στον Παππά «τι έκανες πίσω από την πλάτη μου;». 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:42 - 07 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.