ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Τον επόμενο χρόνο, ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη

10:53 - 10 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Τον επόμενο χρόνο, ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη
«Βασικός κανόνας της δημοκρατίας είναι η λογοδοσία. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, θέλουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό πώς αξιοποιήσαμε την εμπιστοσύνη του αυτό τον πρώτο χρόνο» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον ένα χρόνο που έκλεισε στο υπουργείο.

«Πιστεύω ότι εγώ, οι Υφυπουργοί, οι Γενικοί Γραμματείς αλλά και όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξεμπλοκάραμε μεγάλες επενδύσεις που ήταν «κολλημένες» για πολλά χρόνια, θεσπίσαμε νόμους που διευκόλυναν την αγορά και ανέβασαν την Ελλάδα στον διεθνή πίνακα κατάταξης ανταγωνιστικότητας, αυξήσαμε τις επενδύσεις στη χώρα» σχολίασε ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας πως «δημιουργήσαμε νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα το βρούμε μπροστά μας και θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τους επόμενους μήνες, σώζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και εταιρείες που ήταν έτοιμες να κλείσουν και γενικά, δεν αφήσαμε καμία μέρα να περάσει χωρίς να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

«Τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη» κατέληξε στη δήλωση του ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:00 - 10 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.