ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βουλή: Αποβλήθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λόγω χειρονομίας

11:37 - 22 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Βουλή: Αποβλήθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λόγω χειρονομίας
Σε κλίμα έντασης διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για το πόρισμα της Προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πριν καν μπουν στη... μάχη οι πολιτικοί αρχηγοί υπήρξαν έντονοι διάλογοι και χειρονομίες από τους βουλευτές.

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει όταν ανέβαινε στο βήμα ο ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγέρογλου.

"Τι να πει κι αυτός; Τα ίδια που είπε ο Πλεύρης θα πει" φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπονοώντας ότι Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝ.ΑΛ είναι το ίδιο. Σύμφωνα με τον κ. Μάρκου ο κ. Κωνσταντινόπουλος του Κινήματος Αλλαγής του απάντησε για υποθέσεις ιατρών οι οποίες είναι ανοικτές και αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς του : "Έχω ράμματα για τη γούνα σου". Ο κ. Μάρκου δείχνοντας προς τον κ. Κωνσταντινόπουλο απάντησε με χειρονομία και σχηματίζοντας με τους δείκτες και τους αντίχειρες έναν κύκλο είπε: "Είσαι ανοικτός". 

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απαίτησαν την αποβολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η χειρονομία του οποίου έγινε ορατή και από το Προεδρείο με τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα να τον καλεί να περάσει έξω. " Σας είδα " του είπε χαρακτηριστικά όταν ο κ. Μάρκου προσπάθησε να υποστηρίξει ότι δεν έκανε τίποτα. 

Η Ολομέλεια μετατράπηκε σε αρένα: 

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ) : Ντροπή σου αλήτη κι εσύ και οι υπόλοιποι

ΒΙΤΣΑΣ: Και ο Κωνσταντινόπουλος τον έβρισε 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ντροπή σου ψεύτη. Είσαι ψεύτης

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βίτσα σεβάσου την ιστορία σου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρκόπουλο: Είσαι νούμερο. Ηλίθιε

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Την περασμένη εβδομάδα ο Πολακης μου φώναζε "άντε να γλείψεις καμία τρυπα".

Κικίλιας σε Μάρκου: Δεν ντρέπεσαι λίγο, ξεφτιλισμένε;

Ο καυγάς διήρκεσε πάνω από ένα τέταρτο ενώ όταν η συνεδρίαση επανήλθε ο κ. Μπούρας ανακοίνωσε την αποβολή του κ. Μάρκου για απρεπή συμπεριφορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.