ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρά αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την αύξηση πληρότητας στα πλοία

21:58 - 02 Αυγ 2020 | Πολιτική
Πυρά αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την αύξηση πληρότητας στα πλοία
Κριτική στην κυβέρνηση για την απόφαση αύξησης του ορίου πληρότητας στα πλοία ασκεί το Κίνημα Αλλαγής.

«Την ώρα που αντιμετωπίζουμε την απειλή δεύτερου κύματος της πανδημίας, η κυβέρνηση αυξάνει το όριο της πληρότητας στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες» αναφέρει σε σχόλιο το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ και τονίζει:

«Προφανώς υποχωρεί σε πιέσεις, εις βάρος της δημόσιας υγείας. Είναι απαράδεκτο. Είναι μια βαθιά υποκριτική ενέργεια, την ώρα μάλιστα που ζητά από τους πολίτες προσοχή και ευθύνη. Δεν είναι το πρώτο λάθος της. Η κυβέρνηση φέρει σοβαρή ευθύνη γιατί καλλιέργησε τον εφησυχασμό, γιατί άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο, χωρίς προετοιμασία. Ό,τι κερδίσαμε την άνοιξη, κινδυνεύει να χαθεί τώρα. Τουλάχιστον τώρα πριν είναι πολύ αργά, ας πάρει τα μέτρα που πρέπει. Ας ρωτήσει επιτέλους τους ειδικούς».

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης, να αυξήσει την πληρότητα των πλοίων, την ώρα που σημειώνεται έξαρση κρουσμάτων και ο Κώστας Ζαχαριάδης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

Η αύξηση της πληρότητας στα πλοία από 60-65% σε 80-85% την ώρα που σημειώνεται έξαρση κρουσμάτων, δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει διαλέξει πλευρά. Πρώτα τα συμφέροντα των πλοιοκτητών και μετά η Δημόσια Υγεία. Μην ξεχνάτε, το στοίχημα σ αυτή τη μάχη είναι η «ατομική υπευθυνότητα»!

Τελευταία τροποποίηση στις 10:17 - 03 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.