ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την επιστροφή των sms φέρνει στο προσκήνιο ο Γεωργιάδης

15:45 - 04 Αυγ 2020 | Πολιτική
Την επιστροφή των sms φέρνει στο προσκήνιο ο Γεωργιάδης
«Μπορεί να επιστρέψουν τα sms αν δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να αλλάζουν» επιβεβαίωσε μέσω της ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μας έχει προειδοποιήσει για την κρισιμότητα των στιγμών» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε πως «αν μπορέσουμε όλοι να το συνειδητοποιήσουμε και να τηρήσουμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής – μάσκες, αποστάσεις, συχνή απολύμανση χεριών- ο ιός θα υποχωρήσει».

Αν όλοι φοράμε μάσκα όλα θα πάνε καλά

«Αν σε ένα κλειστό χώρο φοράνε όλοι μάσκα, ακόμη και αν είναι κάποιοι ασυμπτωματικοί, η πιθανότητα μετάδοσης του ιού είναι μηδενική», επεσήμανε δικαιολογώντας την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει την πληρότητα στα πλοία.

«Τα εισαγόμενα κρούσματα είναι λίγα», τόνισε απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως δε γίνονται επαρκή τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στα σύνορα. «Το στατιστικό δείγμα που έχουμε από τα τεστ στα αεροδρόμια είναι ότι η τάση δεν είναι μεγάλη», τόνισε και επεσήμανε ότι «δεν είναι τα εισαγόμενα κρούσματα που μας ανησυχούν, τα εγχώρια είναι αυτά που μας ανησυχούν».

Την πιθανότητα επιστροφής του sms για τις μετακινήσεις των πολιτών είχε επισημάνει το πρωί της Τρίτης και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, κ. Ν. Σύψας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:48 - 04 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.