ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον πρέσβη του Ισραήλ - Τι συζήτησαν

16:23 - 12 Αυγ 2020 | Πολιτική
Διμερή θέματα και η τουρκική παραβατικότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο της προγραμματισμένης συνάντησης που είχαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το μεσημέρι, ο υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι (Yossi Amrani).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Αμράνι συζήτησαν «τις περιφερειακές εξελίξεις καθώς και τις προκλήσεις ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, από τις κλιμακούμενες, αποσταθεροποιητικές και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός πρέσβης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση της χώρας του, με την οποία εκφράζεται η πλήρης υποστήριξη του Ισραήλ στην Ελλάδα, τόσο στις θαλάσσιες ζώνες της, όσο και στο δικαίωμα καθορισμού της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της.

Με τον κ. Αμράνι είχε συναντηθεί νωρίτερα και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, βρέθηκαν διμερή θέματα και η τουρκική παραβατικότητα.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.